שאלון בעבודה סמינריונית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/11/2013 | 20:40 | מאת: ג'ניה

שלום רב, אנו ג'ניה מדובוי ועדי עמירם סטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. השאלונים שלפניך הינם חלק ממחקר שאנו עורכות במסגרת עבודה סמינריונית לקראת סיום התואר. המחקר עוסק בהשוואה בין לקויי למידה וכאלו שאינם לקויי למידה בתחומי חיים שונים. לצורך המחקר, אנו מבקשות ממך למלא את השאלון בלינק הבא: https://docs.google.com/forms/d/1fA5ppVl4V2Y9-kZrVrny323bG_XhyqforAD8HPm_MxE/viewform הנך רשאית להפסיק בכל שלב את מילוי השאלון ואף להימנע משליחתו. עם זאת, על מנת לסייע בהצלחת המחקר נוכל לעשות שימוש רק בשאלונים מלאים, ולכן נשמח אם תסכים/י להשלים את כל הפרטים הדרושים. כאשר תסיימו למלא את השאלונים המצורפים, לחצו על אישור בתחתית הדף. הקובץ יישלח אוטומטית באופן אנונימי לחלוטין. לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר ג'ניה מדובוי [email protected] עדי עמירם [email protected] תודה על שיתוף הפעולה!

28/11/2013 | 07:48 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ג'ניה, בוקר טוב, ראשית בהצלחה בלימודייך. עם זאת כאשר את מתפרצת לפורום ומפרסמת שאלונים ללא אישור או בקשה ממנהל הפורום יש בכך טעם נפגם. אלמוג בן-שחר מנהלת פורום לקויות למידה

מנהל פורום לקויות למידה