בתי מתקשה בחשבון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/10/2013 | 21:56 | מאת: אליה

בתי בת השמונה אובחנה ונמצא שיש לה בעית קשב וריכוז היא מתקשה מאד בחשבון הרמה שלה היא רמה של כתה א כלומר קשה לה לשלוף תוצאה בעשרת הראשונה וכמו כן יש לה קושי בקריאה היא אומנם קוראת אבל לפעמים מתבלבלת כיצד אוכל לעזור לה להעלות את הציונים בעקר בחשבון שלא תהיה מתוסכלת אודה לך אם תשלחי לי למייל תשובה

22/10/2013 | 15:19 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ורד , אחר הצהריים טובים, נראה, שביתך זקוקה לאבחון לקויות למידה מסודר. במקביל חשוב וכדאי למצוא מורה מקצועית להוראה מתקנת בעברית וחשבון. בהצלחה!

מנהל פורום לקויות למידה