נכד בן 14

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/09/2013 | 16:48 | מאת: סבתא

שלום רב, יש לי נכד בן 14 הוא לומד בחינוך מיוחד בכתה א הוא למד יפה לקרוא וקצת חשבון ,יש לציין שבינתיים הוא גם בעל הפרעות התנהגות, הוא ממש בקושי משתף פעולה מבחינת חומר לימוד בכתה ,בבית כמובן שלא מומחה למשחקי מחשב מלחמות ואסטרטגיות אבל מעבר לזה כלום לא מוכן לשעורי עזר בבית מה עושים ? תודה

01/10/2013 | 00:35 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

סבתא יקרה, באיזו מסגרת לומד הנכד היום? האם אוהב ספורט או בעל תחביב אחר מחוץ למחשב? האם מטופל תרופתית? האם קיים אבחון מסודר וממתי? נסי להשיב על שאלותיי , ונמשיך משם בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה