טיפול בנוירופידבק

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/09/2013 | 11:40 | מאת: אמא מודאגת

מעוניינת לטפל בבני בן ה-15.5 המאובחן בלקויות למידה מגוונות בשיטת הנוירופידבק. האם טיפול זה מומלץ? כיצד אפשר להגיע למרפאה כזו ולדעת שאכן המטפלים מקצועיים ומוסמכים לטיפול מסוג זה?

08/09/2013 | 20:08 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אמא יקרה, ביופידפק היא תוכנה טיפולית, הנחשבת למקדמת ויעילה. כמובן, שהמטפל חייב להיות מקצועי ובעל ידע רב בתחום לקויות למידה וקשב. עם זאת הסכנה למצוא כאן שרלטנים היא קטנה יחסית, שכן התוכנה יקרה וברוב המקרים יעסקו בה רק המבינים בתחום. בברכה אלמוג

08/09/2013 | 22:05 | מאת: אמא מודאגת

מודה לך על תשובתך...אם כי תשובתך נגעה לבדיקת ביופידבק ולא לנוירופידבק....למיטב הבנתי הן שתי בדיקות שונות.

מנהל פורום לקויות למידה