מרכז למידה במקביל לעבודתך בבית הספר....

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

10/07/2013 | 15:44 | מאת: א.נ

נאוה שלום, בפתיחה בה הצגת את עצמך כתבת שאת מפעילה מרכז למידה במקביל לשעות הפעילות בבית הספר. רצית לדעת למה הכוונה ואיך זה פועל?

11/07/2013 | 15:58 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אחר הצהריים טובים, שמי הפרטי אלמוג. שם משפחה נאוה. המרכז שלי מספק מז חמש עשרה שנה סיוע ותמיכה לתלמידים ובוגרים בעלי לקויות למידה וקשב,וכן קשיים רגשיים . תוכניות העבודה אישיות ברוב הגדול של המקרים, ומותאמות לצרכים והקושי הספציפי של כל פונה. הלמידה וההתייחסות הרגשית משתנים בהתאם לצורך. כיצד אוכל לעזור? בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה