מקצעו לימודים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/02/2013 | 15:25 | מאת: maya

שלום, אני אשמח להתייעץ בנוגע לבחירת מקצוע. בשלב הזה, אני מסיימת תואר ראשון בפסיכולוגיה. אני רוצה להמשיך ללמוד, וההתלבטות היא האם לעשות תואר שני לקויות למידה, או תואר ראשון נוסף של הפרעות בתקשורת. שני התחומים מרתקים אותי. והשיקול היחיד הוא העינין הפרקטי, מה יותר מבוקש/ מגוון/ משתלם/ מאפשר התפתחות מקצועית וכ'ו ... . אשמח לקבל כל עיצה ... תודה רבה. !

23/02/2013 | 12:33 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

מאיה, סוף שבוע נעים וחג שמח, אם מדברים על "מקצוע נדרש" מדוע לא להמשיך לתואר שני בפסיכולוגיה? מן ההתלבטות בין תואר ראשון נוסף לבין תואר שני, לדעתי, בהעדפה חד משמעית הייתי לומדת תואר שני. תחום לקויות הלמידה מפותח מאוד כעת גם בקרב מתבגרים ואף בוגרים, הצרכים משמעותיים ורחבים, והפרנסה , למרות שדורשת בתחום זה מאמץ רב וזמן, מצוייה. אם את עושה עבודה רצינית מקצועית ואמינה. בברכה אלמוג

27/02/2013 | 12:47 | מאת: maya

הי, אשמח אם תפרטי למה עדיף ללמוד תואר שני ? הרי בסופו של דבר יוצאים עם מקצוע ביד.. אז למה חד משמעית עדיף תואר שני ?

מנהל פורום לקויות למידה