לוקה בהפרעת קשב ודיסקלקוליה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/02/2013 | 13:27 | מאת: קוסטה

אני רוצה עכשיו להתחיל פסיכומטרי אבל בגלל ההפרעת קשב שלי יהיה לי נורא קשה בבתי ספר רגילים ללמוד הדיסקלקוליה מאוד מקשה עליי להבין את המתמתיקה ולכן זאת עוד סיבה שתקשה עליי ללמוד בבית ספר רגיל.. אני בן 24 וחצי מבאר שבע הייתי רוצה המלצה על בית ספר שיוכל לענות לי על הצרכגים ולעבור את הפסיכומטרי בהצלחה גדולה ! אני משתמש בריטלין כשאני לומד לא על בסיס יום יומי עשיתי אבחון דידקטי קיבלתי את רוב ההקלות !

23/02/2013 | 12:25 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

קוסטה, סוף שבוע נעים וחג שמח, חשוב לדעת , מתי ערכת את האבחון הראשון בחייך ומתי האחרון? יתכן שניתן להגיש בקשב למכון הארצי על מנת לקבל התאמות היבחנות בבחינה הפסיכומטרית. בנוסף, אם ברצונך ללמוד בקורס הכנה, בחר רק את מי שמתמחים בלקויות למידה ודיסקלקוליה. הקפד לקבל המלצות, ולא להסתמך על הצהרות וסיסמאות שמבטיחים לך בהרבה כסף. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה