adhd

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/02/2013 | 23:31 | מאת: אמונה

שלום יש לי ילד בן 6 שאובחן adhd הילד חכם ורוצה להצליח ללמוד לקרוא הוא לומד במסגרת של החינוך המיוחד עדיין בגן לפני כיתה א הילד מודע לקושי שלו במסגרת לחצו מאוד על רטלין בעוד שאני מתנגדת ולא מוכנה לתת לילד זו לא אופציה עבורי הוא מקבל טיפול הומאופטי שפתח אותו ברגש אבל עדיין לא משפיע על הפרעות הקשב האם יש לך עיצה מה ניתן לעשות כדי לעזור לו

23/02/2013 | 12:09 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

סוף שבוע נעים וחג שמח, מאחר והפקעת קשב הינה תופעה נוירולוגית, ועל פי רוב מולדת, לא ניתן לעקוף את הטיפול ולהגיע לתוצאות משמעותיות. יותר מכך - חוסר טיפול נכון בהפרעת קשב עלול לפגוע משמעותית בילד לאורך זמן, שכן עשוי להיווצר תסכול, רצף כישלונות וכן חוסר יכולת של "המערכת הנורמטיבית" להתמודד עם הקושי. אני ממליצה בחום למרות הדעות הקדומות המסתובבות באויר ובאינטרנט לבדוק שוב , ולפעול הכי טוב עבור הצלחתו של הילד שלך. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה