איבחון פסיכודידדקטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

05/01/2013 | 13:49 | מאת: אילי

ילד שלי בן 14, בעל אינטליגנציה מאוד גבוהה. נמצא בכיתה של מצטיינים. בעל רגישות מאוד גבוהה, ובתקופות לחץ מתלמא בתופעות של תיקים. בשנה האחרונה עברנו גם משבר במשפחה הגרעינית. לאחרונה מזוהה קושי בלימודים, מתקשה בלהכין שיעורים, ציונים ירדו משמעותית וגם פחות מצליח במבחנים. מתמטיקה זו דוגמא למבחן שלמד עם מורה פרטי והיה מוכן 100...במבחן לדבריו נכנס ללחץ, איבד את ריכוזו, לא הספיק הזמן ופתר בקושי חצי... המליצו לי על איבחון פסיכודידקטי...אשמח לייעוץ.

09/01/2013 | 20:52 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, התיאור נשמע כמו תגובה רגשית חזקה ללחץ. יתכן ליקוי למידה חבוי, אשר עד כה לא בא לידי ביטוי מפאת היכולות הגבוהות והיכולת ללכת מסביב לקושי. מי המליץ על אבחון? מהו אזור מגוריכם? בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה