הוראה מתקנת לסטודנטים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

22/11/2012 | 22:53 | מאת: אופיר

שלום, אני סטודנטית לפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. אובחנתי כבר בילדות כסובלת מהפרעת קשב וריכוז. כיום אני מאוד מתקשה בהתארגנות עם החומר, סיכום, שינון וכו'... מטופלת בריטלין כבר מספר חודשים עם שיפור ניכר בריכוז. רציתי לשאול אם אתם מכירים מורה להוראה מתקנת שעובד/ת עם סטודנטים או בעל/ת מקצוע אחר שיכול לעזור לי? תודה רבה (;

24/11/2012 | 20:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב ושבוע נעים, כתבי לנו מהו אזור מגורייך , כדי שנוכל לכוון ולהמליץ על אנשי מקצוע מתאימים. בברכה אלמוג

25/11/2012 | 02:01 | מאת: אופיר

אני גרה בהוד השרון.. תודה רבה ושבוע טוב!

מנהל פורום לקויות למידה