אבחון לילד בן 7

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/11/2012 | 22:34 | מאת: כוש כוש

שלום , בני בן ה-7 עומד לעבור אבחון פסיכודידקטי, ברצוני לקבל המלצות איך להכין את הילד לאבחון ומה לומר לו על פנייתנו לאבחון. בנוסף האם כדאי להציג את שאלון שהופנה למורה למאבחנת? בתודה מראש כוש כוש

24/11/2012 | 20:29 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, את שואלת שאלה חשובה ומשמעותית. ראשית הסבירי לילד שאבחון אינו מבחן, ולכן אין אפשרות להיכשל בו. שנית, הסבירי כי האבחון בא על מנת לעזור ולהפוך את הלמידה לנעימה יותר. אני חושבת ששיחה על השאלון שהופנה לכם ההורים ולמאבחנת היא חיובית וחשובה. הצלחה רבה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה