אבחון פסיכודידקטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

04/11/2012 | 15:11 | מאת: אניה

שלום, בת שלי לומדת כעט בכיתה ג. היא מאובנת עם בעיות קשב וריכוז מגן חובה. עקב קושי ניכר בלימודים (קריאה,הסנת הנקרא, חשבון) ברצוני לבצע אבחון פסיכודידקטי על מנת לעלות על הקשיים שלה ולעזור לה בהתאם. רציתי לשאול האם יש הבדל בטיב האבחון בין פסיכולוגית פרטית לבין חברות גדולות או עמותות? כי במחיר יש הבדל משמעותי וקצת קשה להחליט כי ההיצע מאוד גדול. תודה אבה

04/11/2012 | 20:34 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, מחירו של אבחון רב תחומי, פסיכודידקטי, אינו צריך להשתנות משמעותית, אם הוא מערך באופן פרטי או במכון. איכות האבחון משתנה בהתאם למקצועיות המאבחן. מה שחשוב באמת הוא הניסיון ורמת המקצועיות. בכל אופן מחירו של אבחון כזה היא עד 2500 שקלים. ניתן למצוא זול יותר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה