מהי לקות הלמידה שלי?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

26/09/2012 | 13:13 | מאת: עמליה

שלום,שמי עמליה, בת 42,רווקה .במשך כל שנות לימודיי ביסודי ובתיכון,הייתי תלמידה בינונית.לאחר מכן המשכתי ולמדתי לימודים לא אקדמיים, בכדי לעקוף מכשולים.טופלתי במסגרות שונות בין -היתר,בריטלין וכו'...ללא הצלחה.ההיתי מבקשת לדעת מהי הלקות ממנה אני סובלת, שכוללת בין היתר מסובלות תנועתית, בעיות מוטוריות,וטכנופוביה... קשיים המעיבים על כל הקלטות לעבודה.ובכלל באזורים שונים של חיי.זוהי הסיבה שאינני נוהגת וכו'...האם יש מטפלים המומחים גם ללקויות למידה אצל מבוגרים?האם לכן אני חווה קשיים גם בתחום האישי?המון שאלות.רק טוב. עמליה.

26/09/2012 | 17:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

עמליה, ערב טוב , שנה טובה וגמר חתימה טובה, אתחיל מהסוף - בהחלט ניתן לטפל בלקויות למידה אצל מבוגרים! כעת על מנת להשיב לך ברצינות אני זקוקה לפרטים: האם אובחת בעבר באבחון לקויות למידה? מהם התחומים החזקים שלך, ולעומתם מהם הקשיים הבולטים ביותר? האם טופלת בעבר בניסיון להתמודד עם הקשיים? כיצד ואצל איזה איש מקצוע? נסי להשיב על שאלותיי ונמשיך משם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה