תעסוקה ללקויי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

19/09/2012 | 21:01 | מאת: אדיר

שלום אני מתכנן לעבור אבחון לקות למידה בשביל להתחיל לימודים אקדמיים , רציתי לשאול אם במידה ואהיה אכן עם תשובה חיובית באשר ללקויים ואסיים את לימודיי האקדמיים בע"ה , האם הדבר יצויין בתעודת סיום שאני בעל לקות למידה ? ואם כן האם הדבר ימנע ממעסיקים להעסיק אותי ?

21/09/2012 | 11:54 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אדיר צהריים טובים ושנה טובה, אבחון מכל סוג נעשה תחת חיסיון רפואי. בשום אופן או מקום לא יצויין סיום עם התאמות, לקות למידה או כל ציון אחר. אלפי סטודנטים לקויי למידה וקשב מסיימים מדי שנה תארים בהצטיינות ומשתלבים בשוק העבודה. אנא, אל תחשוש. הרבה הצלחה בברכה אלמוג

21/09/2012 | 20:59 | מאת: אדיר

מנהל פורום לקויות למידה