אבחונים פסיכודידקטיים- שאלה חשובה !!

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

23/07/2012 | 09:21 | מאת: נוייה בן יקר

שלום , רציתי לשאול איזה גופים או גוף אחראיים לכל העניין של האבחונים הפסיכודידקטיים. אם ארצה לפנות לגוף מסוים בשאלות על הסיבות למחיר היקר של האבחונים או בנושאים אחרים, לאיזה גוף אפנה? תודה.

23/07/2012 | 13:14 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, אחת הבעיות המרכזיות בתחום האבחון היא, שאין!!! גוף אחראי. האבחון הוא פרטי, ולמעשה הפיקוח מועט מדי. בשנים האחרונות קיימת בקרה טובה על איכות האבחונים הקיימים, אך בהחלט לא בנוגע למחירם ותמחורם. עם זאת חשוב לדעת כי עבודה ועריכה של אבחון עצמו, ובוודאי ניתוח האבחון והסקת מסקנות ממנו הנה עבודה קשה, הדורשת שעות עבודה רבות, כך שיש לזכור כי למרות פערי המחירים הגבוהים והלא מוצדקים, יש להעריך ולכבד את עבודתו של המאבחן. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה