מס ליקוי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/07/2012 | 11:17 | מאת: טל

שלום אני חייל כיום ובעבר אובחנתי כלקוי למידה ולמדתי בכיתה קטנה וגם בבגרויות היו לי הקלות רציתי לדעת אם אני זכאי להקלות במס והאם ההורים שלי זכאים למשהו בסגנון עוד שאלה קטנה בבקשה אני מעוניין לשפר את הבגרויות שלי וכשהתקשרתי למקום בו עשיתי את האבחון ולמקיף שלמדתי בו אמרו לי שהם לא מוצאים את האישורים לכך שיש לי הקלות

20/07/2012 | 19:29 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, נתחיל מן הסוף - מה זאת אומרת לא מוצאים? מתי סיימת את הלימודים? בתיק האישי שלך בבית הספר שמור עותק של האבחון שלך , ובו כל התאמות ההיבחנות המגיעות לך. האם אין בבית עותק של האבחון המקורי? מי המאבחן? אצל כל מאבחן חייב להיות עותק של האבחון... ממתי האבחון האחרון? טוב, אחרי כל כך הרבה שאלות אתייחס לחלקה הראשון של השאלה- להוריך יש זכויות במס ( נקודות זיכוי ) עקב ליקוי הלמידה שלך, אלא שהפרוצדורה בביטוח לאומי ומס הכנסה מאוד מסורבלת. אבדוק עבורך בימים הקרובים כיצד ניתן להשיג את המסמכים ולממש אותם בדרך הקצרה ביותר... נסה להשיב על שאלותי הרבות, ונמשיך משם סוף שבוע נעים בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה