התייעצות

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

22/06/2012 | 22:25 | מאת: גלית

בני קיבל אפשרות לעזרה בתיכון 0.7 האם אתקל בבעיה במקרה שארצה כיתת מבר עבורו? האם בתיכון הם יכולים להגיד לי שאי אפשר לקלוט אותו בכיתת מבר כי הוא קיבל אישור לשעות 0.7? לציין שהוא אובחן לקויי למידה ויש לו ממוצע מתאים לכיתת מבר. אשמח לקרוא את תשובתך תודה רבה

24/06/2012 | 01:11 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, חשוב לברר - אנחנו מדברים על מסלול 07 או שעות שילוב? עם שעות שילוב אין בעייה. עם מסלול 07 עשוייה להיות בעייה. בברכה אלמוג

24/06/2012 | 20:36 | מאת: גלית

ראשית תודה על תשובתך המהירה שנית מה ההבדל בין מסלול 0.7 לשעות שילוב?

מנהל פורום לקויות למידה