מחשבון לבחינת הפסיכומטרי...

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/05/2012 | 19:32 | מאת: מה הולך?:)

[email protected]שלום כולם:) אני חייל משוחרר,כרגע לומד לבחינה הפסיכומטרית שמתקיימת ביולי. אני מאובחן מגיל מאוד צעיר בהפרעות קשב וריכוז. באיבחון האחרון שעשיתי(לפני חודש וחצי לצורך קבלת הקלות) קיבלתי גם לראשונה את הגושפנקא לכך שאני מחזיק בכבוד בלקות ה"דיסקלקוליה". לאחרונה קיבלתי מהמכון לבחינות והערכה את ההקלות המגיעות לי ובניהן שימוש במחשבון שיסופק לי על-ידם ביום הבחינה. הייתי מעוניין לדעת אם למישהו יש מושג מהו "סוג" המחשבון,אילו פעולות ניתנות לי שם לביצוע וכדומה...(הרי אני מאמין שלא יסופק מחשבון מדעי-האמת? חבל.:)) תודה מראש.

31/05/2012 | 21:59 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, המחשבון המסופק בבחינה הוא לביצוע 4 פעולות החשבון בלבד. מחשבון בסיסי ביותר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה