הקלות באנגלית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/01/2012 | 09:04 | מאת: סמדר

שלום אלמוג בתי בת 16.5 לקוית למידה, וקבלה אישור ממשרד החינוך לערוך את מבחני הבגרות באנגלית בע"פ. מה הכונה בהקלה זו? האם מקריאים לה את הבחינה והיא עונה בע"פ? משמיעים בקלטת והיא עונה בע"פ? או שחיבת לענות בכתב? אודה לך אם תוכלי לעזור לי.

09/01/2012 | 21:22 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בבחינה בעלפה אין צורך להשיב בכתב. ביתך יכולה לרשום לעצמה פרטים כאלה או אחרים, אך איש לא יעריך את הבחינה לפיהם. למיטב זיכרוני נמסרת לילדה קלטת ובה הטקסטים ושאלות הבחינה רושמת הערות וראשי פרקים , ולאחר מכן משמיעה את התשובות לבוחן הנמצא מולה. על מנת להיות בטוחה, אשאל מחר את רכזת האנגלית בבית הספר בו אני מלמדת, שכן ההתמחות שלי היא המקצועות העיוניים. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה