לימודי הוראה מתקנת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

25/12/2011 | 17:02 | מאת: חגית

אלמוג שלום, אני בוגרת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ובעלת תעודת הוראה לגיל הרך, (לא עסקתי בזה מעולם..) בשנה האחרונה אני משלבת ילדים בביהס (אחד בעל צרכים מיוחדים, השני pdd) אני מאוד מתענינת בעבודה פרטנית עם ילדים, ולכן שוקלת לימודי הוראה מתקנת, האם יש מקום מועדף ללימודים כאלה?

25/12/2011 | 17:30 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בארץ קיימות מספר הכשרות מקצועיות בתחום החינוך המיוחד. מהו איזור מגורייך? עד איזה מרחק את מוכנה ליסוע למען לימודים אלה? בברכה אלמוג

25/12/2011 | 18:30 | מאת: חגית

האם זה שלא עסקתי בהוראה בפועל, יפגע בסיכויי הקבלה?

מנהל פורום לקויות למידה