מחקר בנושא לקויות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/12/2011 | 18:27 | מאת: תמי

שלום וברכה, במסגרת עבודה סמינריונית של האוניברסיטה הפתוחה, אנו עורכות מחקר העוסק בהשפעת לקות למידה על תחומי חיים שונים. מילוי השאלונים ייקח כמספר דקות ויעזור לנו מאוד. השאלון הנו אנונימי וכל הפרטים שתמסור/י חסויים לגמרי. תודה על שיתוף הפעולה ! https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDdWY21SRTF1ck04THZVVUI5bWh6U1E6MQ

19/12/2011 | 09:16 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, לא הצלחתי להיכנס לקובץ השאלון. אשמח אם תשלחו לי אותו לכתובת המייל המצויינת בראש הדף... בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה