מורה לאסטרטגיות/הוראה מתקנת בפ"ת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/10/2011 | 15:15 | מאת: רחלי

היי שמי רחלי אמא ל* בת 12 ילדה מדהימה מלאת ביטחון ומובילה חברתית יש לה בעיה עם קריאה יותר נכון הבנה היא לא קוראת מטלויזיה היא כותבת בשגיאות מטורפות הבאץי אבחון לבי"הס חוץ משעת שילוב 2 3 בשבוע כל מורה אומרץ לילדה "תגידי לאמא שתביא לך מורה פרטית" אם תוכלי לעזור לי לתצןא מורה בפ"ת תודה וחג שמח

21/10/2011 | 16:06 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

רחלי, סוף שבוע נעים, ביתך לקויית למידה באופן משמעותי! האם קיים אבחון רב תחומי או אבחון בכלל? אל תקחי לילדה מורה פרטי רגיל אלא מורה מומחה להוראה מתקנת בלבד!!! יש לבנות תוכנית עבודה על פי האבחון ולהמשיך משם בהתאם לתכניי הלימוד בכיתה. בברכה אלמוג

22/10/2011 | 23:02 | מאת: מורה להוראה מתקנת

באם זה מתאים לך כתבי את המייל שלך ואחזור אליך

מנהל פורום לקויות למידה