האם יש כזה דבר דיסלקציה רק באנגלית?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/10/2011 | 22:59 | מאת: אנונימי בהחלט!

האם זה בכלל אפשרי להיות דיסלקט רק באנגלית ולא בעברית? צריך תשובה דחוף!

18/10/2011 | 23:46 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, קיימת תופעה של ליקוי למידה, הבא לידי ביטוי באנגלית בצורה חריפה, בעוד שבתחומים אחרים היא קיימת , אך כבוייה וכמעט בלתי מורגשת. התופעה נפוצה בעיקר בקרב תלמידים מצטיינים במרבית התחומים, אך עדיין ניתן לראות את הדרוג, כאשר במקצועות הריאליים קיימת הצטיינות, תפקוד טוב וטוב מאוד במקצועות עיוניים כולל שפה נוספת, כגון ערבית, וירידה דרסתית בתפקוד בשפה זרה שאינה שמית, כלומר אנגלית. בברכה אלמוג

18/10/2011 | 23:47 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

19/10/2011 | 00:05 | מאת: אנונימי בהחלט!

יש מורה אחת לאנגלית שאמרה שאולי יש לי דיסלקציה לפי מה שאני זוכר היא אמרה דיסלקציה באנגלית כי היא מורה לאנגלית ואת אמרת שלמי שיש דיסלקציה באנגלית הוא בדרך כלל מצטיין בשאר המקצועות ואצלי זה לא המצב האם יש לך תשובה לזה?

מנהל פורום לקויות למידה