איך בוחרים את המורה המתאים/ה?

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/09/2011 | 14:25 | מאת: תמר

אני מחפשת מורה לאסטרטגיות למידה לבתי בת 14. לצערי אין בסביבתי הקרובה, חברות שיכולות להמליץ. מלבד נסיון בתחום? אילו קריטריונים / השכלה, הם בגדר חובה ומהם הקריטריונים שאינם רשמיים? האם יש הסמכה למקצוע זה, או כל מורה שהיה בחינוך הרגיל, יכול להפוך למורה ללקויי למידה? תודה

16/09/2011 | 23:07 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב וסוף שבוע נפלא, ראשית, יש הסמכה ספציפית ללימוד והוראה של אסטרטגיות למידה. מעבר לכך רצוי ידע נרחב בהוראת מיומנות שפה וסוגי מוטיבציה . מורה שאינו מכיר היטב את כלי האבחון, קשת הקשיים של תלמידים לקויי למידה וכתיבת תוכנית התערבות מתאימה על פי אבחון, אינו יכול לבצע עבודה מקצועית ויעילה באמת. בברכה אלמוג

20/09/2011 | 21:41 | מאת: אפרת

אני לא רוצה לייצור פרסום בפורום - אם את מעוניינת כתבי לי את המייל שלך ואענה לך במייל.

27/10/2011 | 11:22 | מאת: sg11

אשמח לעזרה גם ..

מנהל פורום לקויות למידה