לקויות למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

04/09/2011 | 20:03 | מאת: לי

שלום רב! אני מאובחנת כלקוית למידה מגיל קטן(לוקחת ריטלין באופן קבוע, נעשתה בדיקה על ידי נירולוגית), אני לומדת במוסדר אקדמאי ולאור שמעות ששמעתי שיש אפשרות לקבל אחוזי נכות על ידי ביטוח לאומי, אך במהלך התהליך נתבקשתי ללכת לפסיכיאטר, לפי ידיעתי(מה שכתוב באבחון שבעיות קשב וריכוז נירולוגית ופסיכיאטר יכולים לבצע את הבדיקה הזו) רציתי לדעת מה התהליך של הפסיכיאטר לבידקת קשב וריכוז..? מה הוא שואל, איך הוא מבצע זאת.. תודה רבה!! לי

06/09/2011 | 20:41 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

אבחון קשב בנוי משלושה שלבים: מילוי שאלון, הנוגע לתפקודים יומיים בעודה, לימודים והחיים בכלל בדיקת טובה, אשר מתבצעת מול מחשב ניתוח כולל של הממצאים והמלצות על דרכי התנהלות להבא. בדיקת הטובה מחולקת לשני חלקים. בפעם הראשונה ללא כל תרופה, ובפעם השנייה תחת השפעת ריטלין. תוצאות התפקודים מושוות זו לזו. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה