כמה נהוג בתל אביב לשלם על שיעור פרטי בהורה מתקנת

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/06/2011 | 17:14 | מאת: מיכל

אני מחפשת לבני מורה ונראה לי שמבקשים ממני המון כסף. טווח המחירים שהוצע לי נע בין 130 ל 150 שח לשעה. האם זה מוגזם ?או שזה המחיר?

01/07/2011 | 07:27 | מאת: אפרת

אני מורה להוראה מתקנת בוגרת אונברסיטת בר אילן לוקחת 100 שקל לשעה. בכל מקרה במי שלא תבחרי כדאי לבדוק אם המורה היא אכן מקצועית בתחום ההוראה המתקנת.

01/07/2011 | 18:45 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, המחירים שהוצעו לך מקובלים ואפילו נמוכים ביחס לשוק. זאת בתנאי שהמורה הוא מוסמך ומומחה בתחומו. אני מדברת על הוראה מתקנת לא שיעור פרטי רגיל! בברכה אלמוג

01/07/2011 | 19:07 | מאת: אפרת

אני גם מורה להוראה מתקנת כבר הרבה מאוד שנים, השנה אני פורשת ממערכת החינוך ומאחר ואני יודעת עד כמה קשה להורים להתמודד עם שיעורים בהוראה מתקנת אני החלטתי עם עצמי שאני גובה 100 שקלים לשיעור. אני יודעת שזה שוק פרוץ ובכל זאת עם כל הקושי שיש להורים לילדים עם לקויות למידה אם אני יכולה לעזור בחלקת האלוהים הקטנה שלי אני עושה זאת בשמחה

מנהל פורום לקויות למידה