לקוי למידה באנגלית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

13/05/2011 | 14:41 | מאת: אמא

שלום רב, הבת שלי בכיתה יא', חמש יחידות באנגלית. ברצוני לשאול, האם יתכן לקוי למידה רק בשפה זרה? היא מבינה את הטקסט אבל התשובות שגויות. כשהיא עובדת עם מורה פרטית לאנגלית הכל ברור ומצליח ואילו במבחן כישלון. תופעה זו חזרה על עצמה במהלך כל השנה. איך אפשר להסביר תופעה מתסכלת זו? המון תודה

16/05/2011 | 19:53 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, התופעה אותה את מתארת קיימת ומציינת ליקוי למידה ספציפי בשפה זרה ( שאינה שמית ) אם הילדה הייתה לומדת ערבית, לא הייתה מתקלת בכל קושי. יש ללמוד אסטרטגיות למידה ספציפיות להתמודדות עם אנגלית בשילוב כלים מהוראה מתקנת צפציפית לתחום זה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה