ליקוי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

02/03/2011 | 23:24 | מאת: אמיקה

בני בן השש עשרה אובחן בגיל 13 והוגדר לקוי למידה וקיבל התאמות רבות וכן מבחן בע"פ. היום הוא בתיכון אך משרד החינוך אינו מקבל את המלצת הפסיכולוגית, המלצת בית הספר להקלות מה עושים????

06/03/2011 | 20:52 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, משהו לא מובן לי... תוקפו של אבחון הוא 5 שנים, כך שלפי תיאורך האבחון בתוקף עוד שנתיים. כיצד יתכן שכעת משרד החינוך מסרב לקבל המלצות של אבחון שכבר אושר? למי פניתם עד כה? מה בדיוק היו התשובות? בברכה אלמוג

09/03/2011 | 02:54 | מאת: א

כידוע, ועדת ההתאמות לא מאשרת כל אבחון, גם אם המאבחן ובית הספר ממליצים עליו פה אחד. בית הספר נתן לילד את ההתאמות, אולם הן לא מאושרות לבגרות, משום שכנראה לא נשלחו מספיק ממצאים או שהממצאים לא מעידים על לקות חמורה שמזכה בהתאמות מדרגה 3.

מנהל פורום לקויות למידה