סטודנטית לקוית למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

13/02/2011 | 02:16 | מאת: נועה

אני סטודנטית לקלינאות תקשורת באוניברסיטה בשנה א. כעת אני בתקופת מבחנים. לאחר שנתתי פוש כ"כ גדול ולא פשוט בלמידה גיליתי כי נכשלתי בארבעה קורסים כבדים. המוטיבציה שלי ירדה לאפס. אני מרגישה שאיכזבתי את עצמי ואין לי כוח ומוטיבציה ללמוד לשאר המבחנים. המבחן הבא שלי מועד ב' ביום שלישי ואפילו לא התחלתי ללמוד כי ירד לי האויר. אני מרגשיה שהלקות שלי שמה לי רגליים בכל מקום בחיי. גם ככה עברתי שבעה מדורי גיהנום עד שהתקבלתי ללימודים אז גם עכשיו? מה עושים??? תודה מראש

13/02/2011 | 15:51 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, ברוכה הבאה לפורום שלנו, קודם כל מגיעות לך מחמאות על הניסיון וההשתדלות ובוודאי על הכנות. את מתארת מצב מתסכל מאוד, ובכל זאת ננסה להפיק משהו טוב... כדי לעזור ספרי מהם לקוייות הלמידה שלך. כך אוכל לנסות ולהתאים דרך היבחנות מתאימה. שנית, האם פנית לגוף האחראי על לקויות למידה במוסד בו את לומדת??? יתכן שתוכלי לקבל סיוע מתאים. נסי לא לכעוס על עצמך בידיעה שאת יכולה. נסי להשיב על שאלותיי ונמשיך משם. בברכה אלמוג

13/02/2011 | 23:39 | מאת: נועה

היי אלמוג, הייתי במחלקה שמטפלת בלקויות למידה ומסרתי להם את האיבחון שלי, אבל חוץ מלתת לי הארכת זמן ולציין בפניי שהאיבחון שלי חמור לא עשו כלום! זה ממש מתסכל כאילו אומרים נכון יש לך לקות כלשהי אבל קחי הארכת זמן ועוד כמה התאמות ותחיי עם זה, שלום! ובפועל זה לא עוזר זה לא רק זה זה עוד אלף ואחת דברים. אני מרגישה לבד מול אוניבסיטה ענקית שלא אכפת לה . פשוט בולדוזרים, והמזכירת חוג שלי אומרת לי אם לא תעברי במועדי ב' מבחינתי לא תעברי לסמסטר ב' אלא תקחי הפסקה ותתחילי מחדש בשנה הבאה. זה כ"כ הזוי שככה מתנהלת אחת האוניברסיטאות המצליחות בארץ.פשוט בושה! איך אני מצליחה בכל זאת להגשים את חלומי ולרכוש לימודים גבוהים??? תודה מראש, נועה נ.ב אני אשמח אם נוכל לדבר דרך המייל אם זה אפשרי מבחינתך.

מנהל פורום לקויות למידה