טיפול בקשיי התארגנות בילד בן 9

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

09/02/2011 | 10:55 | מאת: דבש

בני בן 9 תלמיד מצויין, אך, סובל מקשיי התארגנות: בלגן בתיק, במגירות, שוכח דברים, אוכל באופן שהמון מתלכלך ונשפך מסביב וכו'. עשה ריפוי בעיסוק בגיל 6 - לא יודעת אם תרם במשהו. פתאום בגיל 9 זה נראה מוגזם. האם: - לנסות שוב ריפוי בעיסוק? (יש המלצה למישהי טובה בתחום בירושלים?) - מישהי הציעה לי קןאצ'ינג. מה דעתך על קואצ'ינג לגיל הזה ולמטרה זו? אני מבינה שזה שנוי במחלוקת.

12/02/2011 | 22:49 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, קווצינג לענייני סדר וארגון הוא רעיון טוב. במקביל אני ממליצה לפנות לאבחון קשב וריכוז דרך רופא המשפחה. האבחון ממומן ברובו על ידי קופת חולים כללית. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה