קושי בקריאה וכתיבה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

20/01/2011 | 16:06 | מאת: סנונית

בני הוא הוא ילד תאום שלומד בכתה אלף הוא מתקשה בהכנת שעורי הבית בקריאה ובכתיבה האם אפשר לאבחן כבר בגיל זה מה מקור הבעיה והאם האבחון הוא לא כבד מדי בשבילו הוא התחיל לקבל עכשו שעה של הוראה מתקנת בבית הספר הבעיה שזה לא רק ביחידות הוא משתתף עם עוד ילד ולעתים עם מספר ילדים נוספים כך שזה לא כל כך אפקטיבי שמעתי שיש תוכנות שיכולות לעזור בלמוד הקריאה מה דעתך על כך מחכה לתשובות בתודה

20/01/2011 | 21:55 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, ניתן לאבחן בשלב זה. פנו לאבחון רב תחומי. במקביל אספי מידע מהמחנכת והיועצת על התפקוד הלימודי בעברית וחשבון בברכה אלמוג

30/05/2011 | 16:13 | מאת: אמא של אור

בני בן ה9 עבר לאחרונה אימון של 5 ימים בשיטת דייוויס. לפני זה הוא מאוד התקשה בקריאה ובמיוחד כתיבה. אחרי הקורס חל שיפור מדהים בשני התחומים. הבטחון העצמי ומוטיבציה גם בסימן עליה. אני ממליצה בחום!

מנהל פורום לקויות למידה