סיוע לסובלים מליקוי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

18/10/2010 | 18:19 | מאת: רוני

האם ניתן לקבל סיוע כספי או עזרה לבחור לקוי למידה המעוניין ללמוד במכללה? אובחן כליקוי למידה ובעית קשב וריכוז ברמה בנונית וזכאי להקלות מסויימות בבחינות

20/10/2010 | 12:37 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

צהריים טובים, סיוע כספי מיוחד עבור לקויי למידה אינו מוכר לי. עם זאת קיימות מלגות רבות ושונות, הממנות לפחות חצי שכר לימוד. כדאי להתעניין בהקדם. כמו כן רצוי להתייעץ עם דיכאן הסטודנטים על אפשרויות סיוע פנים מוסדיות. בברכה אלמוג

21/10/2010 | 10:53 | מאת: רוני

לאחרונה נודע לי כי אפשרות לקבלת סיוע מביטוח לאומי וזאת בתנאי שלקויות הלמידה יוכרו לצורך נכות כללית

מנהל פורום לקויות למידה