אבחון דידקטי - דרוש מורה נבוכים

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/10/2010 | 13:13 | מאת: תמר

שלום רב, אני מחפשת מכון כדי לבצע אבחון דידקטי לבתי בת ה 15 מבדיקה שעשיתי הבנתי שקיימים סוגים שונים של אבחונים ומאבחנים הבנתי שקיים פיקוח של משרד החינוך אבל ככל שהמשכתי לברר אני מבולבלת יותר מהו האבחון המתאים לביתי ? אשמח לקבל הסבר על ההבדלים בין השיטות השונות ולמי הן מיועדות? בברכה, תמר

06/10/2010 | 23:16 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, על מנת להשיב על שאלתך עלי לדעת מהם הקשיים הלימודיים של ביתך. מהן המיוננויות שחסרות לה? על פי תשובתך נוכל לחשוב יחד האם דרוש אבחון דידקטי בלבד, או אולי אבחון רב תחומי מקיף. חומרת קשיי הלמידה משפיעה על הצורך. האם קיימים קשיים רגשיים? האם קיימת הפרעת קשב? נסי להשיב ונמשיך משם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה