בקשה להסבר

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/09/2010 | 23:52 | מאת: א.ר

שלום וחג שמח בני החל השנה ללמוד בכתה ט לפני כשנה הוא עבר אבחון פסיכו דידקטי ובאבחון נמצא שיש קשיים משמעותיים בהמשגה מלולית שפוגעים בהתמודדות עם חומר לימודי ברמת ממשגה גבוהה דבר הפוגע גם בלימודי המתמטיקה האם תוכלי להסביר לי מה בדיוק הבעיה ומה הקושי ואיכ אפשר לעזור לילד להתמודד עם זה תודה

07/09/2010 | 09:31 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, לבנך קושי בפיענוח שאלה, כלומר פירוש נתונים בבעיות מילוליות במתמטיקה, וכן הבנת השאלה עצמה ופיענוח הדרישות ובניית דרכי הפיתרון במקצועות רבי מלל. כלומר מהם השלבים ותת השלבים שצריך לבצע על מנת להשיב על השאלה. בנך זקוק למורה מומחה בתחום אסטרטגיות למידה, אשר ילמד דרכי התמודדות בתחום העיוני והכמותי ( מתמטיקה ). זאת עם הדגשה על מילוי הוראות, פיענוח שאלה , סימון נתונים ודרישות כל שאלה בנפרד ובניית דגמים קבועים לניתוח שאלות דומות בעתיד, כמו כתיבת תשובה עיונית , כתיבת חיבור או התייחסות לשאלות בגיאומטריה. בברכת חג שמח אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה