הארכת זמן וADD

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/08/2010 | 00:15 | מאת: רועי

שלום, רציתי לשאול האם הסובלים מ- ADD זכאים להארכת זמן במבחני הבגרות ? הריי ידוע שבעלי ADD נוטים לחולמנות- דהיינו שחצי מהמבחן מתבזבז על חלימת חלומות .. האם זו סיבה מספיק מספקת לקבלת הארכת זמן ? או שהארכת זמן ניתנת רק ללקויי קריאה וכתיבה ?

12/08/2010 | 09:13 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

רועי בוקר טוב, אתה צודק. מן הראוי לאשר הארכת זמן למאובחני קשב. לצערי, מבחינת משרד החינוך הדבר אינו כך. הארכת זמן ניתנת למאובחניי לקויות למידה. עם זאת באבחון לקויות למידה ניתן לראות סימנים של הפרעת קשב ועל פיהם לאשר או להמליץ על הארכת זמן. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה