רטלין

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

27/07/2010 | 17:44 | מאת: לי

שלום רב!! אני בת 23 וכול החיים הייתי מאובחנת עם לקויות למידה לאחר הצבא עשיתי אבחון קצת יותר מעמיק(ממה שעושים בבית הספר..) בכדי שזה יהיה לי תכף ללימודים אקדמאים באבחון יש לי המלצה ללכת לאבחון כדי לקבל רטלין.. רציתי לדעת מה הפרצדורה.. למי אני צריכה לקבוע תור?? איך זה הולך?? אשמח אם אני אוכל לקבל עזרה!! תודה רבה! לי

28/07/2010 | 13:04 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר וב, גשי לרופא המשפחה עם האבחון על מנת שיקול את מידת הצורך והמינון. יתכן ותישתחי לאבחון קשב, אך פעמים רבות בגילך אבחון מקיף הממליץ על טיפול הפרעות קשב הנו מספק. נא להביא בחשבון כי לעתים לוקח זמן עד מציאת המינון הנכון וסוגו של הטיפול המתאים לך. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה