אבחון דידקטי לילדה בת 7

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

17/05/2010 | 14:28 | מאת: אסתר

שלום שמי אסתר ולי ילדה בת 7 המתקשה במגוןן תחומים. האם תוכלי להמליץ לי היכן כדאי לבצע את האבחון ? כרגע מתלבטת בין השירותי הפסיכולוגי בעיר שבו עלות האבחון 700 שח לבין המכונים הפרטיים שבהם עלות האבחון 1200 ש"ח. רוצה לעשות אבחון במקום מקצועי אך אין לי את הכלים להעריך את המקצועיות של אף אחד מהם? איך אפשר לדעת היכן יותר טוב? אין לי בעיה לשלם את הסכום הגבוה אם רמת המקצועיות גם היא גבוה יותר.

17/05/2010 | 22:34 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, חשוב לברר מה כולל האבחון, מי מבצע אותו ומדוע דידקטי ולא רב תחומי. 1200 שקלים לאבחון דידקטי בלבד הנו מחיר יקר. ניתן להשיג אבחונים מקיפים וטובים מאוד במחיר זה, אשר יוכלו לשרת את הילדה גם בגילאים מאוחרים יותר. בברכה אלמוג

19/05/2010 | 19:55 | מאת: תמר

את יכולה גם לאבחן? כמה את גובה עבור אבחון? האם 700 שקל? גם אני ביררתי והסכום של 1200 וקצת יותר כלל מבחנים רבים שהועברו, וכלל הרבה תחומים שבדקו. אני לא מתכוונת לניצן, כי שם שמעתי ממספר הורים שהאבחונים והשירות ממש לא שווה את הכסף ושיש בתי ספר שלא מקבלים מהם דוחות והם גם עושים הרבה טעויות. גם ממך קראתי הרבה דברים לא טובים עליהם. למה צריך רב תחומי אם הקושי הוא לימודי? יש משהו עם הקלה מספר 3 שמצריכה רב תחומי, נכון? מה זה אומר?

מנהל פורום לקויות למידה