איבחון פסיכו דידקטי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/03/2010 | 01:42 | מאת: אמא

שלום אני אמא לילדה בת 14 שצריכה לעבור איבחון בהיותה בכיתה ב' היא עברה איבחון דידקטי בניצן והם איבחנו בעיות קשב וריכוז מאחר וכיום האיבחון לא תקף בבהי"ס היא אמורה לעשות שוב את האיבחון אלא שהפעם הוא אמור להיותפסיכו דידקטי מכיוון שישנן גם בעיות חברתיות שאלתי היא האם ישנו מקום שבו אוכל לבצע את האיבחון במחיר סימלי מאחר שאין באפשרותי לשלם עבור האיבחון שהבנתי שעולה מעל לאלף ש"ח אודה לך על תשובתך

12/03/2010 | 21:32 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, אני ממליצה לך לפנות לבית הספר לבקשת מלגת אבחון. לבית הספר יש מספר מלגות בדיוק למקרים אלה. כדאי לשוחח עם היועצת בהקדם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה