ניסיון חינוכי למאבחן

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

28/01/2010 | 11:59 | מאת: עטרה

שלום אלמוג, מקריאה מעמיקה בפורום ראיתי שאת מציינת שלמאבחן דידקטי צריך להיות ניסיון חינוכי לפחות 5 שנים על מנת שיוכל לעבוד בתחום. ואני שואלת הכיצד פסיכולוגים מורשים לעשות אבחונים פסיכו-דידקטיים ללא שום ניסיון וידע בהוראה? ואל תגידי לי עכשיו שאת החלק הדידקטי עושה מאבחן דידקטי, כי כל יום אני נתקלת באבחון פסיכודידקטי שמאבחן אחד ויחיד עושה והוא פסיכולוג. תודה עטרה

28/01/2010 | 21:55 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, ערב טוב, כאן לא בית משפט! יש חוק חדש שנכנס לתוקף גם אם הוא מוצא חן בעינייך או לא. אין לי אינטרס בעניין. להערתך, אני מכירה מאבחנים רבים, המחלקים את העבודה בין חלקי האבחון וגם אחרים. בכל מקרה רצוי בעיני ניסיון בשטח, אשר נותן מבט אחר על העבודה כולה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה