לימודי אבחון דידקטי לתואר שני

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

21/01/2010 | 10:02 | מאת: עדי

שלום, אשמח אם תוכלי לומר לי האם יש למקצוע זה ביקוש בשוק?.. מהן רמות השכר למתחילים?.. אני מתלבטת אם ללמוד זאת לתואר שני.. תודה! עדי.

21/01/2010 | 20:20 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, בשנים הקרובות יהיה צורך משמעותי בבעלי תואר שני באבחון עקב כניסתו של חוק המאבחנים החדש. עם זאת צריך להביא בחשבון , כי בנוסף לאבחון יש צורך בוותק וניסיון של שנות הוראה בפועל וניסיון בשטח. בתחילת הדרך השכר נמוך מאוד ביחס לרמות ההשקעה. כ- 1000 ש"ח לאבחון במידה שנעשה באופן עצמעי , והרבה פחות כאשר את שכירה במכון אבחון. בברכה אלמוג

21/01/2010 | 20:32 | מאת: עדי

מצטערת בטעות פתחתי את השאלה בנושא חדש- אני יודעת שבמכללות דורשים תעודת הוראה ונסיון. אבל אוניברסיטאות כמו חיפה והעברית אינן דורשות זאת- ידוע לך מדוע זה כך? ועד כמה זה קריטי?

11/07/2010 | 13:02 | מאת: חווי

שלום רב, התקבלתי ללימודי איבחון דידקטי בניצ"ן-לימודי תעודה של שנתיים ובאוניברסיטת בר-אילן- תואר שני, אין לי תעודת הוראה. האם אני צריכה את כפל התעודות הללו- האם תעודה של ניצ"ן תפתח בפניי דלתות נוספות או שלא, אני מתבטת גם כי זו הוצאה כספית נוספת וגם כי זה סוגר לי יום עבודה- ואני מרכיה גם פרנסה במהלך הלימודים, מאידך אם התעודה בניצ"ן מתקבלת שונה בשוק העבודה היום אני אשקיע את מה שצריך.. מה דעתך המלמודת ניסיון במקצוע..? בתודה.

מנהל פורום לקויות למידה