הקראה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

06/11/2009 | 15:07 | מאת: דינה

לאלמוג שלום!! יש לי בן בן 15 והוא רוצה שבמבחני הבגרות תינתן לו הקראה שאלתי היא האם זה פוגם בבחינה להמשך לימודים לתואר דבר נןסף שמעתי שבניצ"ן יש 2 סוגי הקראה רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם תודה

07/11/2009 | 09:36 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

דינה בוקר טוב, התאמות היבחנות בכלל והקראת שאלון בפרט משפרות באופן משמעותי את תפקודיו והישגיו של הלומד ובהחלט אינן פוגעות במעמדו בשום צורה!!! להפך, הפגיעה עלולה להיות במידה ולא יהיה שימוש בתמאים הנכונים להיבחנות. זאת ועוד - במוסדות השכלה גבוהה כבר מותכנות במחשבים תוכנות הקראה בעברית ובאנגלית למען סטודנטים בעלי לקויות למידה. בקיצור, מומלץ ביותר. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה