היי רציתי לשאול אותך שאלה אני בת 19 בדיוק סיימתי

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

30/09/2009 | 21:15 | מאת: דינה

תיכון אבל יש לי בעיה לא עשיתי שום יחידה בבגרות מטמטיקה יש לי דיסקלקוליה קלה ומאוד קשה לי כמה מורים ומורות שניסיתי לא עזר ועכשיו אני רוצה לעשות עוד פעם כיתה יב בשביל להצליח אני האמת מיואשת כבר כי אני לא קולטת כלום כלום אשמח אם תפנה אותי למישהו באמת מומחה שיוכל לעזור לי כי אני מתכננת ללמוד מדעים וכבר סיימתי תיכון בלי מטמטיקה ובלי פסיכומטרי תודה לך

01/10/2009 | 08:00 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, אני צריכה כמה הבהרות: האם יש לך תעודת בגרות? מדוע את רוצה ללמוד דווקא מדעים? מהם הצרכים ? כלומר, מה את מחפשת אצל אותו מומחה והיכן את זקוקה לעזרה? היכן את רוצה ללמוד בהמשך? ואחרון... מהו איזור מגורייך? נסי להשיב לשאלותי ונמשיך משם. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה