בית ספר ללקויי למידה

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

15/09/2009 | 13:46 | מאת: מילי

הייתי מעוניינת לקבל מידע אם מישהו יכול לעזור על בית ספר שש שנתי או חטיבה מתאים לילד בעל לקויות למידה באזור חיפה תודה

15/09/2009 | 21:23 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, לצערי, חיפה אינה משופעת ביחס טוב ומשמעותי לתלמידים בעלי לקויות למידה. עם זאת, חטיבות הביניים של תיכון נשר מצויינות. התיכון בקיבוץ יגור מספק תשובות טובות מאוד, ואם מרחיקים עוד קצת, אורט אלון ביקנעם יכול לספק תשובות טובות. הרבה הצלחה אלמוג

25/01/2011 | 08:14 | מאת: מיכל

מילי שלום, אני רואה שלפני שנה שאלת את השאלה שמטרידה אותי עכשיו. לאן רשמת בסופו של דבר את הילד והאם את מרוצה? תודה מראש, מיכל

מנהל פורום לקויות למידה