בני מסיים כתה א

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

12/06/2009 | 01:26 | מאת: רונן

בני בן 7 מסיים כתה א. לדברי המורה קריאתו עדיין מצרפת, האם כדאי לעשות מבדקי ליקויי למידה כבר עכשיו? האם לפני המבדקים יש שיחה מעמיקה עם ההורים?

19/06/2009 | 22:45 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

לילה טוב, לא הייתי ממהרת לקבוע אבחון. המתינו עוד קצת. ניתן לעבוד עם הילד בחופשת הקיץ בעזרת משחקי מילים ופעולות יצירתיות. אם הבעיה נמשכת בסוף כיתה ב פנו לאבחון. השיחה לפני האבחון אינה מקיפה, מכיוון שהמאבחן עדיין לא יודע על הילד גבר. עם זאת, לאחר האבחון מתקיימת שיחה מקיפה, ובה מוסברים ממצאי האבחון בהרחבה. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה