מחפשת תשובה.

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

29/05/2009 | 23:48 | מאת: אורטל

שלום רב... שמי אורטל ואני בת 22. הלכתי ל"ניצן" בת"א לייעוץ לקראת איבחון פסיכומטרי. ביגלל שעבר לי התוקף של האיבחונים הקודמים. מבדיקה של המאבחנת נימצא כי איני יוכל לעשות פסיכומטרי ביגלל שלא יאשרו לי את ההקלות לפסיכומטרי וגם ביגלל שהיא אמרה לי שאני לא יוכל לעבור את הפסיכומטרי כי הוא יהיה לי מאוד קשה. מה עליי לעשות? איני יכולה לילמוד ביגלל שיש לי לקויי למידה?

31/05/2009 | 08:07 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, קודם כל אני רוצה שתחליטי כבר עכשיו שאת יכולה. מה זאת אומרת לא תוכלי לגשת? איזו מן גישה זו? את תוכלי ללמוד ולהצליח בכל מה שתרצי. עכשיו נעשה סדר: ממתי האבחון הראשון שלך? מהם הקשיים המרכזיים? תארי את קשיי הלמידה בבית הספר, מהן המלצות האבחון? מי ביצע את האבחון ? אילו התאמות נחוצות לך בבחינה הפסיכומטרית להשקפתך? בקיצור, חשוב להגיש למרכז הארצי להיבחנות תיק שלם עם כל הפרטים וההיסטוריה שלך כלקויית למידה. אני לא יודעת עם מי דיברת בניצן, אך הדברים שנאמרו אינם מקצועיים בלשון המעטה. השיבי לשאלותי, ונמשיך משם. בברכה אלמוג

31/05/2009 | 17:37 | מאת: אורטל

האם ישנה אפשרות לקבל את המייל שלך ואני ישלח לך את האיבחונים שלי וגם את הסיכם של הייעוץ? תודה מראש

מנהל פורום לקויות למידה