אלמוג בן שחר תעזרי לי!!!

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

02/04/2009 | 17:09 | מאת: נופר

שלום אני סטודנטית למנהל עסקים וראיית חשבון אומנם אף פעם לא אובחנתי כלקויית למידה אבל אני כמעט בטוחה שיש לי סוג של ליקויי קשה לי מאוד להתרכז בשיעורים אבל הבעיה הגדולה היא שאני כל הזמן נכשלת בבחינות ,אני יכולה ללמוד בלי סוף לגשת לבחינה ולא לעבור אותה לוקח לי זמן להתרגל לבחינה ולהתחיל אותה ולכן אני מבזבזת זמן לפעמים עד שלא מקריאים לי את הבחינה אני לא מצליחה להבין אני בחורה מאוד נבונה וקשה לי מאוד דיברתי עם היועצת של המכללה והיא הציעה לי לעשות איבחון רציתי לדעת דרך מי אפשר לעשות ואם כל אחד יכול לעשות ואיך זה יכול לעזור לי אני ממש רוצה להצליח ואני יודה לך אם תייעצי לי! נופר

04/04/2009 | 10:19 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

בוקר טוב, מתיאורך נוצר חשד משמעותי שאת לקויית למידה. אבחון מסודר ומקצועי ידגיש את נקודות החוזק והקושי ויאפשר בניית תוכנית למידה, שתעקוף את הקשיים ותסייע בשיפור והדגשת החוזקים. בנוסף לאבחון לקויות למידה אני ממליצה לקיים אבחון קשב על מנת לכסות את כל טווח הקשיים האפשרי. את האבחון חייב לערוך מאבחן מומחה. אבחון קשב עורך נוירולוג ואבחון רב תחומי ללקויות למידה עורך פסיכולוג שהוא גם מאבחן מומחה. חשוב לברר במוסד בו את לומדת אילו אבחונים מקובלים על ידם, על מנת שלא ליצור מצב בו האבחון לא יתקבל לאחר קיומו. אני בטוחה שתצליחי ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם. את רוצה וזה מה שחשוב, לכן תצליחי. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה