שאלה דחופה ביותר

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

08/03/2009 | 20:07 | מאת: רחלי

יש לי ילדה בת 9.5 יש לה בעיות של קשב וריכוז היא נוטלת רטלין באופן קבוע ובנוסף יש לה ריבוי של לקוי למידה כגון:בעיות של דסלקציה ובעיות זיכרון נכון להיום היא לומדת בכיתה קטנה בית ספר רגיל לחלוטין אבל היא בכיתה זאת מהיותה בכיתה א ואני לא רואה שום שיפור היא עולה לכיתה ה שנה הבאה המליצו לי על בית ספר תומר בנס ציונה האים אתם מכירים את הבית ספר הזה ואיך חשוב לציין שהילדה אינה סובלת מפיגור ואין לה בעיות התנהגות מחכה לתשובה עיזרו לי.

09/03/2009 | 20:17 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

ערב טוב, את חייבת להסביר לי למה כוונתך, כאשר את אומרת כי הילדה לא מתקדמת? כיצד הגיע לכיתה ה? האם היא קוראת? כותבת? רכשה את יסודות החשבון? מה את מצפה שישתנה? השיבי לשאלותיי, ונמשיך משם בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה