טיפול מומלץ

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

11/02/2009 | 23:57 | מאת: רומי

שלום רב, בני בן 4 וחמישה חודשים, ילד חכם, מקסים חם ומלא אהבה, עבר אבחון מלא במרכז להתפתחות הילד וע"י הפסיכולוגית של הגן, ואובחן עם קושי בקשב וריכוז, הומלץ לנו להתחיל איתו ריפוי בעיסוק וכמו כן הדרכה הורית עבורינו. מכיוון שאני קצת מודאגת וגם חשה צורך להקל עליו בקושי שלו, רציתי לשאול האם את ממליצה על עוד טיפולים או שיטות שניתן להוסיף על מנת לקדם את התהליך. וכמו כן האם תוכלי לכוון אותי למאמר ידידותי בנושא, כי כל מה שמצאתי עד כה היה מאד מדעי ומורכב. תודה מראש

13/02/2009 | 17:56 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

רומי יקרה, כל הכבוד על תשומת הלב והעירנות בשלב מוקדם. אין כל צורך בתוספת טיפולים , להפך! הדבר עלול ליצור עומס ומועקה אצל הילד עד התנגדות וחוסר שיתוף פעולה. תהליכים לימודיים ורגשיים לוקחים זמן וסבלנות למרות הקושי. בהמשך אנסה למצוא עבורך מאמר פשוט לקריאה בנושא. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה