מיואשת......

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

11/02/2009 | 16:06 | מאת: מיכל

שלום!! אני בת 19 ואני לומדת קורס בנושא מסויים, (הרמה הלימודית נורמלית ) התאים לקבלת הלימודים הוא בגרות מלאה, ואכן יש לי בגרות בממוצע 90 כיום ישנם מבחנים רבים בקורס שאני לומדת , השאלות הם בסגנון אמריקאי, ונורא קשה לי במבחן אני מתבלבלת תמיד בין התשובות. אני לומדת למבחן כמו המבחנים של הבגרויות, אני מבינה את החומר ויודעת. מעולם לא היתה לי בעיה בלימודים, אין לי שום לקויות למידה . נכשלתי בשתי מבחנים, אני מרגישה מיואשת מעצמי ושאני רק נזכרת בזה אני מתחילה לבכות . המקצוע שאני לומדת אני אוהבת , בעקבות הכישלון אני לפעמים אומרת שאני רוצה לעזוב את הלימודים אך איני יכולה(התחיבנו לשלם לשנה שלימה ושכר הלימודים עולה על 20 אלף ש"ח לשנה) מה אני צריכה לעשות?!איך פותרים שאלון אמריקאי?! אני אוהבת ללמוד ואני רוצה להצליח!!!! תודה .......

13/02/2009 | 17:51 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

מיכל ערב טוב, ראשית חשוב לדעת מה את לומדת? מדברייך נדמה לי שלימוד אסטרטגיות למידה מתאימות עשויות לפתור את הבעייה. אל תתיאשי ואל תוותרי. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה