מעתיקה את שאלתי שוב

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

07/02/2009 | 23:08 | מאת: דניאלה

היי אלמוג, לפני מס' ימים רשמתי לך שאלה נוספת בהמשך להתכתבות בינינו- אני מעתיקה שאלה זו שוב, אשמח אם תוכלי להשיב לי עליה אלמוג, אני מודה לך על תשובתך. עם זאת עדיין לא ברור לי, האם כל תחום האבחון יהיה רק בידי פסיכולוגים (שהרי את מציינת שהאבחון הפסיכו-דידקטי הוא הרווח היום) או שיהיו מאבחנים דידקטיים בעלי תואר שני שיורשו לעשון אבחון דידקטי? אשמח אם תבהירי יותר את התמונה. בברכה, דניאלה

10/02/2009 | 13:08 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

דניאלה צהריים טובים, אין כל כוונה להכחיד את האבחון הדידקטי, אלא לבצע יעול ומקצועיות בתחום. אבחונים רב תחומיים רבים נערכים על ידי שני בעלי מקצוע - מאבחן ופסיכולוג. הכוונה היא שהסמכתו של המאבחן תהיה של תואר שני, וכך בשאיפה תעלה רמת האבחון כולו. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה